lördag 31 juli 2010

Borgholm - Görans sommartal

Kära läsare!

Teamet har just pustat ut och landat i husbilen efter en lång dag på Borgholms torg där Göran Hägglund idag har hållit ett utmärkt sommartal i vilket han tog upp vad som måste göras för att skapa ett mänskligare Sverige och vilka risker det svenska folket löper om de röstar fel i höst. Mängden människor som lyssnade till socialministern var stor och de mottog gladeligen vad vi hade att bjuda på i form av ballonger och popcorn m.m.

Dagen var lyckad när det gäller kampanjandet. Hoppborgen fick äntligen den uppmärksamhet den förtjänar efter att mestadels ha legat väl inpackad i vårt bagageutrymme då det saknats ström och tillstånd på de ställen vi tidigare besökt längs kampanjvägen. Många barn hoppade hoppfullt i den blå-vita borgen (med ett stick av grönt). Utöver uppblåsbara slott kunde framtidens väljare leka med Clownen Christoffer eller få en ansiktsmålning föreställande såväl verkliga som inte lika verkliga djur.

Efter det lyckade kampanjandet fick vi nöjet att fotograferas tillsammans med såväl Hägglund som Maria Larsson, som också hon gjorde hela Borgholm det stora nöjet att besöka oss vid denna maffiga tillställning. Resultatet från detta bjuder vi på nedan.




0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.