torsdag 22 juli 2010

Karlshamn - Östersjöfestivalen

Innan rapporteringen bjuder vi först på en salig blandning av bilder:


Gudrun Schyman gjorde oss det stora nöjet att passera förbi vår monter på Kiviks marknad för att sälja bullar som hon bakat, vi köpte två påsar. Om det är så jämställdhet smakar så tror jag det finns mer välsmakande alternativ, säger Daniel.



Våra två bamsestora slagskepp.


Kära läsare!

Teamet har sedan förra uppdateringen upplevt ännu en dag i natursköna Skåne, men istället för Kivik gästade vi Åhus där en Beach-Handbollsfestival var i farten och vi önskade vara en del av den. Med en plats på stranden och en inne på festivalområdet lyckades vi kränga ut ca 200 hinkar och spadar, plus ett tusental tidningar. En lyckad dag för teamet. Stämningen var god i den lilla glasstaden, och trots att Beach-handboll inte är något som någon av oss känner till så verkar det av antalet spelare att döma vara en folksport redo för nästa OS. Efter avslutat jobb avnjöts glass från Otto och Glassfabriken. Gott!

Idag drog vi vidare till nästa festival, den här gången i Karlshamn där Östersjöfestivalen gick av stapeln. Vår Kristdemokratiska värd i staden var Carl-Gunnar Madestam som lät oss blåsa upp vår hoppborg vid hans dotters sköna restaurang Villa Utsikten, belägen längs strandpromenaden som når en höjd från vilken man har en underbar utsikt över staden och Östersjön. Dagen bjöd på en strandtour och kampanjande inne på festivalområdet. Teamet mötte många utställare från Kiviks marknad som också de hade styrt sin kosa vidare till Karlshamn.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.