onsdag 7 juli 2010

Och så var det igång, Kristdemokraternas sommarkampanjteam 2010 är nu ute i sommarsverige för att publicera och presentera det första steget på vägen till ett mänskligare Sverige - En röst på Kristdemokraterna.

Sommarteamet hälsar Er alla välkomna att följa den här bloggen under de fem veckor som vi drar runt på de sydsvenska vägarna. Här kommer ni kunna se bilder på vad vi gör och även läsa hur vi gör det. Lägg till oss på din RSS redan idag!

Anna, Anibal, Noah, Sofia, och Daniel startade offensiven på Djurgårdsbron innan Allsången drog igång några hundra meter därifrån. Väljarnas hjärtan och förnuft vanns med äpplen och harmoniska och sköna sommartidningar som glatt togs emot av barnfamiljer, äldre och en och annan glad japan. I skrivande stund chillar gänget på en camping starx utanför Ringmuren som omger en prunkande Almedal där partiblommor av alla de sorter växer så det knakar. Atmosfären är skön och sommrig vilket gör att flanerande barnfamiljer starkt uppskattar en vitsippsbeklädd spann med spade att gräva med på de många stränder som omger det Gotländska riket. En sådan strand ligger precis utanför teamets husbil och dit ska några av dem dra nu för att tvätta av den svett man drar på sig när man ska säkra ett mänskligare Sverige.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.