lördag 10 juli 2010

Kristdemokraternas dag i Almedalen

(Här står Daniel, jag, med Maria Larsson)
Kära läsare!

Dagarna flyter samman när man jobbar så intensivt som vi gör och ständigt är ”on the go”. Frukost i Paris, lunch i New York. Alltid något nytt att dela ut, alltid nya platser att besöka.
För stunden sitter alla i teamet och bedriver kontakt med respektive hemmahamn, det är svårt att vara borta från nära och kära när solen skiner, men jag (Daniel) tänkte ta mig friheten att förmedla till er läsare vad teamet gjorde igår under Kristdemokraternas dag i Almedalen.

Efter affischering och applicerandet av andra medier för att uppmärksamma vår stora högtid i Almedalen rullade vi fram hoppborg, popcorn, ballonger, ansiktsmålning, tablettaskar och vatten att svalka sig med i den stekande Gotlandsvärmen som har satt sina spår på teamets armar och i dess nackar. Aj aj aj…. Trots smärre brännskador var humöret på hög nivå då klockan närmade sig 19 och Göran Hägglund gjorde sig redo att äntra scenen för att bjuda de samlade på ett tal som heter duga. Vi i teamet hade redan tidigare samma dag stöttat Hägglund då vi tillsammans med en grupp från KDU avvärjde en SSU demonstration mot Kristdemokraternas försök att skapa att mänskligare Sverige. Denna kom tågandes då Hägglund skulle ge sig in på en presskonferens. Och när det senare var dags för talet satt vi vid hans fötter (inte bokstavligt talat) och viftade med fräscha skyltar, allt för att visa det svenska folket vem som är den bästa partiledaren.
Senare på kvällen, efter att vi hade städat undan de sista omslagspappren från de Wraps som Kristdemokraterna bjöd på efter Hägglunds tal så var det dags för oss att få en bit mat och flanera på partiets eget mingel. En mycket trevlig afton som satt rätt bra efter en dag av hårt jobb för ett mänskligare Sverige.

Nu har teamet tagit sig av Gotland och befinner sig för stunden i Motalatrakterna för att i morgon arbeta vidare för att Kristdemokraterna tillsammans med de andra Allianspartierna ska kunna bedriva sitt arbete med att låta familjerna bestämma mer.

Just det! Vill bara nämna lite kuriosa sådär i förbifarten också; vi åt lunch på moderna muséet idag. Det var jättegott och det gav också en i teamet möjlighet att träffa någon han håller väldigt kär.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.