tisdag 20 juli 2010

Kiviks Marknad

Kära läsare!

Måndag var en ledig dag för teamet, vilken en majoritet av teamet valde att spendera i Göteborg efter att ha gjort en raid på Marsstrandsön strax norr om Göteborg. Noah gjorde dock en hjälteinsats och körde till Stockholm för att fylla på våra förråd av hink och spade så att de svenska stränderna kan mättas från hungern efter slottbyggarredskap.

Turen till Marsstrand var mindre lyckad på grund av överhängande regnmål och en brist på spännande seglarevents i området, men även om det inte blev så värst mycket hoppborg (faktiskt ingen alls) så blev det destom mer brevlådor som fick gapa stort för en tugga sommartidning.

På tisdag morgon (i morse alltså), efter den lediga dagen, så satte teamet av i två grupper, en från Göteborg och så Noah (ensam) från Stockholm, mot Kiviks marknad nere i Skåne där alla pratar så roligt. Under Daniel Sturessons (ombudsman i Skåne) ledning hittade vi fram genom folkmassorna och delade från våran avsedda plats ut allt från partiprogram till disktrasor. Vi passade också på att själva se oss omkring på den legendariska marknaden dit folk i århundraden har vallfärdat för att finna sig ett nytt fårskinn, en belgisk våffla eller för det (som Ingela berättade) klassiska handgemänet som äger rum, inget som KDs sommarkampanj stöder. Vi sitter nu istället lugnt tillbakalutade på Rigeleje camping för att avnjuta kvällens kassler med färskpotatis.

I morgon väntar Åhus, vilket vi hoppas blir glassigt värre! (höhöhö, rolig vits för den som äter Åhus-glass).

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.