lördag 24 juli 2010

Karlshamn 2

OBS! Denna text skulle lagts upp igår (100723) och tillhör därför det förflutna, men för er som gillar historia så skulle jag vilja rekommendera fortsatt läsning.

Kära läsare!

Dagen har bjudit på ännu ett besök i Karlshamn, men idag körde 60 % av teamet plus Carl-Gunnar till Ronneby för att möta torgbesökarna där samt köra ett brevlåderace. Anna och Daniel som var kvar i Karlshamn gjorde ännu ett försök att få ut sommartidningar på Östersjöfestivalen men den baltiska massan och svenskarna där var snart mättade på tidningar. Tungan vrider sig av kramp efter att ha sagt ”Får man bjuda på en sommartidning” eller ” Skulle du vilja ha en sommartidning?” ett tusental gånger, och det slutar med att man emellanåt hasplar ur sig ”Skulle du vilja bjuda på en sommartidning?” vilket innebär sänkta opinionssiffror för KD och en inre skam hos en själv som man med tiden vänjer sig vid likt ett oxen vänjer sig vid oket. Dagen blev hursomhelst mycket lyckad i kvantitativa termer då vi fick ut nästintill 2000 tidningar vilket gör oss redo för att i morgon fylla på förråden med ytterligare 10 000 färska tidningar.

För stunden är teamet i husbilen och gör sig redo för natten så att vi ska orka ta oss tillbaka till Skåneland som vi kom ifrån för vidare arbete kring Malmö. Det blir en lång tid där men också en ledig dag på måndag som vi alla välkomnar, särskilt våra trötta ben och armar. Men vad gör man inte för att säkra att vi i höst ska leva i ett Sverige som är på väg att bli än mer mänskligt. Vi arbetar för ett mänskligare Sverige!
Just det! Här bjuder vi på lite fräcka bilder från kvällens simtur med Noah och Daniel. Inga andra bilder togs under dagen, tyvärr. Håll till godo.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.