söndag 11 juli 2010

Kampanj Motala Beach

Kära läsare!
Teamet har just gjort sin debut på de svenska stränderna vilket blev en succé då det ägde rum på Sveriges största insjöbad, beläget i det idylliska Motala. Noah kommenterar och säger att han är mycket imponerad av vänligheten hos den stora mängden folk vi möte bland sand och solstolar. Hink och spade gick åt som... ja, det gick åt som hink och spade i solskenet, och sommartidningen "Vardagsliv" likaså. Det var maxad glädje var teamet än pulsade fram i den glödande sanden, och i våra fotspår växte det snart upp små städer av sandslott som glada barn designat och konsruerat med hjälp av de hinkar och spadar Kristdemokraterna tillhandahöll genom teamet. En vacker syn! Även de som ankrat upp en bit bort från stranden fick möjlighet att läsa "Vardagsliv" och åtnjuta hink och spade då två medlemmar av teamet simmade ut till dem och gav dem vad varje semesterfirande svensk borde ha; en hink och spade med KD-logga samt ett nummer av "Vardagsliv".
Under kampanjen fick teamet back-up av de lokala KDU-förmågorna Linus och Lars-Johan samt en snäll familj från Örebro. Stort tack till dem!
(här sitter den jättesnälla familjen och klistrar loggor på hinkar)

Nu när stränderna börjar kylas av och folk strömmar hem till stugorna för att se finalen i fotbolls VM så drar teamet söder ut för att planera och genomföra nya kampanjer till förmån för ett mänsklkigare Sverige där familjerna får bestämma mer!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.