onsdag 28 juli 2010

Efter pausen

Kära läsare!
Ni får ursäkta den ovanligt långa frånvaron från tangenterna men det har varit som så att vi hade en ledig dag i måndags och det har tagit en stund för teamet att återkomma från ledighetens slapphet, denna plåga. Men nu är det förrändring på G och detta har vi visat genom en stark insats i Malmö där vi tillsammans med Mattias Grängzel, ombudsman för KDU Skåne, delat ut många tusen sommartidningar samt ett hundratal hinkar med spadar.

Antalet utdelade sommartidningar har blivit till ett mått av vårt värde som människor, ju fler utdelade tidningar desto bättre människa är man. Man får dock ständigt försöka påminna varandra inom teamet att varje människa är unik, ovärdelig och okränkbar. Trots det är det fortfarande mycket triggande att försöka köra ut så många tidningar som möjligt så att än fler kan ta del av vårt glada budskap om valfrihet för familjerna och allt annat politik-godis vi har att erbjuda.

Idag lämnade vi vackra Malmö och Turning torso bakom oss för att kampanja i Landskrona och övertyga dem med hink och spade. De var lika motagliga som resten av Sverige har varit till de gratis byggmedlen så det verkar lovande för denna vackra Skåneidyll i höst, om de nu bara håller dealen vi lade fram på stranden; Hink och spade mot din röst.

Skämt å sido. Nu befinner vi oss i den än mer idylliska (så länge man blundar för industrierna i norr) Skåneorten Råå som trots sitt fräcka namn charmerar oss med sina vackra skånelängor längs de snirkliga och icke så husbilsvänliga gatorna samt poolen på campingen. Bravo Råå!

I morgon stundar Helsingborg och vi liksom ni hoppas på att det finns några bilder att bjuda på tills dess. Det enda vi har i denna stund är bilder från en brännbollsmatch med Ung Allians som arrangerades på vår lediga dag och som därför bara ett fåtal av oss närvarade vid. På bilden är ingen i teamet utan istället en papp-Göran och två medlemmar från KDUs team.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.