fredag 16 juli 2010

Båstad - smash för ett mänskligare Sverige!

Vi vill värna om familjen så till den grad att vi börjat jobba på en family of our own. Detta är Noahs bidrag:

Kära läsare!

Vi, teamet, har nu tagit oss till en camping belägen i Halmstad, alldeles i närheten av Tylösand som Gessle så glatt sjöng om under hans mer gyllene tider. Vägen hit gick genom tennisens svenska Mecka, Båstad. Medans Söderling spelade på som bäst drog teamet ut bland bostäder och sandstränder och bjöd på den klassiska kombinationen av hink, spade och sommartidning. Det var en mycket mottaglig grupp människor som låg och glassade på den välskötta stranden som kantar Centercourt. Inga hårda ord, bara glada leenden.

Teamet kollade också på några av de större båtarna som låg vid kajen, och vi kan konstatera att nästa val så siktar vi på att utföra sommarturnén på vatten med en minst lika stor båt. Kanske kan man då dela ut fendrar och flytvästar som komplement till hink och spade? Jaja, det är nästa val det. Nu ska vi först se till att vinna det här valet för att säkra ett mänskligare Sverige.


Som sagt är vi nu i Halmstad och har efter ett skönt uppehåll i Jönköping hemma hos Sofia börjat att åter vänja oss vid campinglivets enkla vardag. Ett riktigt hem är verkligen lyx jämfört med husbil så det var en bra sak det där med att ta bort fastighetsskatten om det beytder att fler kan bo i hus, för gött är det.

I morgon gäller Varbergs och Falkenbergs vackar stränder!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.