torsdag 8 juli 2010

En fortsättning

Kära läsare!
Idag har teamet spenderat sin första hela dag på Gotland med att köra stenhårt kampanjade av den klassiska varianten à la hoppborg, heliumballonger, hink och spade-kit, sommartidningar och riktigt stora leenden. Vår insats togs emot med stor uppskattning av de familjer som rullade förbi med sina barnvagnar där vi stod vid Östercentrum, strax brevid en Telia-monter innehållandes två killar som var schysta nog att dela med sig av sin ström till vår hoppborg. Stort tack!

Men det statiska kampanjandet var bara en liten del av dagens insats, huvudpunkten på schemat var ett gemensamt Allians-tåg med orangeklädda ungdomar som med sång i luften följde de fyra Alliansledarna från Alliansens högkvarteret till Östercentrum där det bjöds på sköna tal från de fyra. ”Länge leve Alliansen, länge leve Alliansen. Länge leve Alliansen, efter maktövertagandet!” (så löd en av sångerna som vi glada i hågen tillsammans med andra
Alliansungdomar sjöng på Visbys gemytliga gator där Sossarna med hakorna vid marken beskådade våran pampiga marsch för ett mänskligare Sverige)
Noah fick aldrig uppleva något vandiringståg, pga. av att han var ute med ett annat KD gäng, dom var ute på Fårö. Där delade de ut hinkar och spadar för de små, och lite sommar läsning för de stora. Enliga Noah var mottagandet gott och många löften om att lägga sin röst på KD i valet!
Vid spakarna: Daniel och Noah

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.