tisdag 3 augusti 2010

Öland och regn

Kära läsare!

Efter två dagars ledighet från arbetet (och varandra) har teamet nu åter börjat arbeta för att upplysa Sverige, för tillfället Öland, om hur vi kan få oss ett mänskligare Sverige. Att rösta på Kristdemokraterna är en bra början på vägen till det målet. Tyvärr har teamet hunnits upp av ett inte alltför välkommet regnande som begränsar vår framfart på de Öländska stränderna. Eller egentligen inte vår framfart för vi jobbar i vått och torrt men det finns väldigt lite människor att möta på stränderna en dag som denna.

Istället har vi därför besökt Borgholmarnas brevlådor och brevinkast, samt jobbat med en del administrativa saker som att handlar mat. Men även i mathandlandet finns kampanjandet med lika självklart som kakan till kaffet då en radda med kundvagnar försågs med Kristdemokratiska kundvagnspoletter.

Då de flesta, om inte alla, brevlådor i Borgholm nu försätts med en sommartidning och dagen ännu är ung har tre medlemmar i teamet (Sofia, Anibal och Noah) dragit mot norra Öland för att se vad som där kan göras. Enligt en färsk rapport hittade de ett räcke med inget mindre än 47 brevlådor på, en syn som är svår att älska när man vet att husbilen är övertung på grund av ett stort lass sommartidningar.

När jag ändå susar fram över tangenterna kan jag likväl passa på att berätta om våra två lediga dagar, eller i alla fall den första i söndags. Fyra av oss begav oss då ut på en cykeltur där Sofia och Daniel provade tandemcykel medans Anibal och Noah körde mer klassiskt. Fast Anibal skapade jämnställdhet i teamet, utan kvotering, då han valde en damcykel. Alla fick hursomhelst väldigt ont i rumpan av att vingla runt på de Öländska vägarna som förödiskt nog ledde oss till andra sidan Öland istället för norr ut. Jaja, man får vara glad att man lever.

Nu hoppas vi på uppehåll, solsken och många badsugna semesterfirare!



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Använder Blogger.